COPA DEL REI D'AIRE COMPRIMIT

El cap de setmana passat es va celebrar al CEAR de les Gabias (Granada) la Copa del Rei d’Aire Comprimit.

Aquesta competició comptava amb dues Fases en un mateix cap de setmana i la classificació total seria de la suma de les dues Fases.

No podríem començar altrament que felicitant Juan Cecilia per la seva actuació obtenint el rècord d’Espanya Junior Masculí amb 626,2 i proclamant-se campió de la primera fase. A la segona fase Joan va obtenir 621,3, aconseguint així el segon lloc a la Copa del Rei Junior Masculí.

Inés Martinón i Helena Arias, van ser molt regulars en les dues fases. Inés a la primera Fase va obtenir 619,9, mentre que Helena va obtenir 619,8, això feia que la segona fase que es disputava l’endemà estigués molt renyida. Finalment, seguint igual de regulars, Inés va aconseguir 618,7 i Helena 619,9, aconseguint així el tercer i segon lloc, respectivament a la Copa del Rei a Junior Femení.

En la modalitat de pistola d’aire, Arnau Palou, amb 557 a la primera fase i 555 a la segona fase va aconseguir ser subcampió de la Copa del Rei a Junior Masculí.