Afectacions al trànsit – La Volta ciclista a Catalunya

Benvolguts/des,
 
Per a la vostra informació, el 29 de març tindrà lloc la 7ª Etapa de la 100a Volta Ciclista a Catalunya desenvolupant part de la etapa per la muntanya de Montjuïc.
 
Cal tenir en compte les següents afectacions:
 
–          Des de les 06:30h fins les 17:00hores del diumenge 29 de març, quedaran tancats els carrers Avinguda Reina Maria Cristina i l’Avinguda Rius i Taulet.
–          Des de les 12:00h fins les 14:30 hores del diumenge 29 de març, el circuit quedarà totalment aïllat, de forma que no es permetrà la circulació de cap vehicle. Els vianants podran caminar per les voreres.
 
El circuit constarà de 6 voltes realitzant el següent recorregut (en la següent imatge podeu veure el recorregut, que s’ha ampliat vers l’edició anterior):
 
Avinguda Rius i Taulet, Guàrdia Urbana, Passeig Santa Madrona, Avinguda de l’Estadi, Avinguda Miramar, Carretera de Montjuïc, Plaça de la Sardana, Carretera de Montjuïc, Avinguda del Castell, Passeig del Migdia, Passeig Olímpic, Avinguda de l’Estadi, Pl. Sant Jordi, Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, i Avinguda Rius i Taulet.
 
Salutacions,
Ajuntament de Barcelona